Temelj vadbe je izgorevanje maščob na »kritičnih« predelih telesa kot so zadnjica, stegna, trebuh in boki. Izgorevanje maščob in viden učinek dosežemo s kombinacijo vakuma in gibanja.

Program je namenjem vsem, ki želijo imeti čvrsto telo in pridobiti kondicijo.

Ultrazvočna liposukcija usmeri veliko koncentracijo energije na določeno globino v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju.

Power plate je vrhunska naprava novih razsežnosti in dimenzij. V svetu je povzročila pravo revolucijo nove dobe, prejela ogromno nagrad s svojo učinkovitostjo in izjemnimi rezultati.

Slender Light je naslednja revolucija pri izgubljanju teže in zdravljenja. Gre za napravo, ki ima z oddajanjem infrardečih žarkov dokazane boljše učinke od običajne vadbe.

Zvočna masaža s himalajskimi posodami temelji na starodavnih modrostih izpred 5000 let. Bogati spektri nadtonov, odplavljajo napetosti in stare zapise travm ter celostno uglašujejo naše telo in prostor.

Postavitev družine je fenomenološka metoda uravnovešanja energij v sistemih.

Najnovejši model v ponudbi solarijev UWE (vodilni evropski proizvajalec solarijev), ki se ponaša s svojevrstno posebnostjo: poleg klime ima namreč tudi osvežilec z aromo, osvežilne kaplice ter dolby glasbeni sistem.

Indoor cycling je načrtovan trening z skupinsko dinamiko. Kljub temu, da vadba poteka v skupini, pa je obremenitev na kolesu individualna glede na posameznikovo fizično pripravljenost, starost in cilj, ki si ga je posameznik zadal.

Zamenjajte kavč za ‘kouča’. (ang. coach = trener)

Vita Cross & Pump je ena najpopolnejših in najprimernejših oblik vadbe, ne glede na to, s katerim športom se ukvarjate in kakšen je vaš cilj vadbe.