Vita Body

Home / Vita Body

Najboljši program za preoblikovanje telesa

Program je namenjem vsem, ki želijo imeti čvrsto telo in pridobiti kondicijo.

V tem hitrem tempu življenja ostaja čedalje manj časa, ki ga posvečamo svojemu telesu. Zdravo in čvrsto telo je osnova, da lahko živimo lepo in srečno življenje. Vita Body vadbo se izvaja na trenutno najučinkovitejših trenažerjih, zato so rezultati vidni že po nekaj obiskih. Vadba vam vzame samo 1 uro tedensko.

Kako poteka Vita Body vadba?

V prvem delu (30 minut), ki poteka na posebni vibracijski napravi (Power Plate), krepimo mišice. Ker s tem postanejo močne in čvrste, bolečine, predvsem v sklepih, postanejo preteklost. Telo postane lepo oblikovano, poleg tega pa tudi raztegujemo tetive. Z leti se tetive krajšajo, to pa najbolj opazimo, ko se zjutraj zbujamo zakrčeni.

Drugi del vadbe (30 minut) poteka v posebnem vakumskem kolesu. S tem dosežemo dobro regeneracijo in prekrvavitev, obenem pa se vidno zmanjša količina celulita. Po vadbi se počutimo lahkotni in polni energije, vadba pa je 2-3x bolj učinkovita od klasičnega fitnesa.

Kakšen je rezultat?

Že po samo enem obisku tedensko in upoštevanju naših navodil boste v enem mesecu videli rezultate. Idealno je opraviti dve vadbi tedensko. Telo se bo preoblikovalo in postalo čvrsto, dobili boste veliko kondicije, bolečine v kolenih pri hoji navzdol bodo postale preteklost, popravila se vam bo tudi drža in nenazadnje – postali boste ponosni na svoje telo in posledično bolj samozavestni.