Slender Light

Home / Slender Light

IZGUBLJANJE TEŽE Z INFRARDEČO TERAPIJO

Postanite bolj fit in samozavestni!

Slender Light je naprava, ki ima z oddajanjem infrardečih žarkov dokazano boljše učinke od običajne vadbe. Rezultat je povečana presnova, večja poraba kalorij, zmanjšanje telesne maščobe in celulita, hkrati pa s povečano prekrvavitvijo odvajamo strupe. Poleg tega kri v podkožju pomaga tudi pri oksidaciji melanina, kar pripomore k lepši polti.

Učinki infrardeče svetlobe

ZMANJŠANJE KOLIČINE TELESNE MAŠČOBE!

Infrardeči žarki vzpodbudijo mitohondrije (proizvajajo energijo v celicah), da proizvedejo več ATP-ja, s tem se poveča količina porabljenih kalorij in zmanjševanje telesne maščobe dvakrat hitreje kot pri običajni vadbi.

PRIDOBLJEN LEPŠI TONUS KOŽE!

Slender Light privede kri bližje površini kože, kar pomaga pri oksidaciji meleanina v vaši koži in poveča učinek UV.

ZMANJŠANJE KOLIČINE CELULITA!

Celulit je rezultat ujete maščobe in strupov zaradi slabega prekrvavitvenega sistema, kar se odraža kot oslabljeno vezivno tkivo. S pomočjo Slender light se videz celulita zmanjša, vezivno tkivo se obnovi in ustvari čvrsto, gladko kožo.

OBNOVITEV KOŽE!

Infrardeči žarki spodbudijo nastajanje kolagena in elastina, kar poveča elastičnost kože z rezultatom mlajše in lepše kože.

RAZSTRUPITEV TELESA!

Povečan pretok krvi vzpodbudi naravni očiščevalni proces v telesu s tem, da iz telesa sprosti odpadne snovi in strupe.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako deluje Slender Light?

Sončna svetloba je sestavljena iz UV, vidnih žarkov in infrardečih žarkov. Dolgo je bilo znano, da UV svetloba povzroči nastajanje vitamina D. Pred nedavnim je bilo odkrito, da infrardeča svetloba vzpodbuja energetski proces presnove in lipolize v celicah to pa je prelomnica za skladiščeno maščobo. Dokazano infrardeča svetloba tudi pripomore k boljšemu izgledu kože.

Čez koliko časa se vidijo in občutijo rezultati?

Odvisno od posameznka, večina ljudi občuti več energije po treh do šestih obiskih. Pomnite, da je vedno pri izgubi teže zelo pomembna dobro urejena prehrana skupaj z vadbo. Izgubljanje telesne maščobe z Slender light ima velike prednosti v primerjavi z ostalimi shujševalnimi metodami. Pri tej metodi ste deležni kardiovaskularne vadbe, ki izboljša celotno zdravje, zmanjšuje telesno maščobo in izboljša tonus mišic, kar še izboljša metabolizem tudi potem, ko počivate.

Ali lahko infrardeča svetloba pomaga izboljšati tonus?

Da, Slender light s prekrvavitvijo podkožja pomaga pri oksidaciji melanina. Slender light ne povzroča UV žarkov, torej porjaveli ne boste.

Ali lahko infrardeča svetloba pomaga izboljšati kožo?

Da.