Vita Slim

Home / Vita Slim

Telo po meri brez skalpela

Se trudite s telovadbo in strogimi dietami, maščobne blazinice pa še kar vztrajajo? Če že, pa shujšate točno tam, kjer si to najmanj želite, kjer bi bilo potrebno pa ne? Ja, stara zgodba, ki jo nekateri že dobro poznamo.

VITA-slim program je sad 25-letnega dela na področju fitnesa in oblikovanju telesa. Temelj vadbe je izgorevanje maščob na »kritičnih« predelih telesa kot so zadnjica, stegna, trebuh in boki.

Izgorevanje maščob in viden učinek dosežemo s kombinacijo vakuma in gibanja. Z vakumom izboljšamo prekrvavljenost kritičnih predelov in s tem omogočimo telesu, da porabi maščobe prav tam, kjer želimo.  Predstavlja učinkovito rešitev naših »maščobnih« problemov.

VITA-slim vadba se od navadnih oblik telesne aktivnosti razlikuje v tem, da se maščobe razgrajujejo na želenih mestih in ne le tam, kjer to ni potrebno.

Kako poteka VITA-slim vadba? 

Obisk traja približno eno uro. Najprej 20 minut uživate v posebni obleki, ki izvaja limfno drenažo, pospešuje presnovo ter učvrščuje vašo kožo. Nato sledi 30 minut vadbe v posebnem vakumsko kompresijskem kolesu, kadar gre za odpravo maščob v  predelu zadnjice ali nog. Kadar gre za odpravo maščob na predelu trebuha, pa opravite vadbo na tekalni progi. Med izvajanjem le te ste oblečeni v posebno vakumsko obleko. V obeh primerih gre za lažjo obliko aerobne vadbe. S tem postopkom privabite kri v vaše kritične cone, zato se lahko veselite razgrajevanja maščob prav tam, kjer si želite.

Kaj je rezultat VITA-slim vadbe?

Ob predpostavki, da se stranka prehranjuje po naših navodilih in je zdrava (npr. nima težav s ščitnico), ni razloga, da ne bi dosegli želenega rezultata. Najpomembnejše pa je, da rezultat dosežete točno tam, kjer si želite.

Rezultat terapije(12 obiskov): MANJŠA KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA