Vita Cross & Pump

Home / Vita Cross & Pump

VITA CROSS: ROTACIJA – STABILIZACIJA – RAVNOTEŽJE

Cross je ena najpopolnejših in najprimernejših oblik vadbe, ne glede na to, s katerim športom se ukvarjate in kakšen je vaš cilj vadbe. Vadeči vadijo po lastnih zmožnostih, zato je vadba primerna za vse, ne glede na starost, spol, stopnjo telesne pripravljenosti ali izkušenost.

Obstajata dve možnosti uporabe:

  • statična; zatič je v položaju in vadba je enaka kot na vseh ostalih suspenzijskih trakovih
  • rotacijska; , ko izvlečemo zatič in sprostimo škripec, omogoča daleč največji nabor vaj, možnost kombinacije z drugimi rekviziti

Ti možnosti omogočata popolnoma varno vadbo za popolne začetnike in hkrati nudita širok izbor učinkovitih vaj bolj izkušenim športnikom.

Cross uporabljajo ameriške vojaške enote, specialna policija, gasilske enote in elitni športniki širom celotnega sveta.

VITA PUMP

Predstavlja izvirno vadbo z utežmi, ki krepi celo telo. Je vadba, ki omogoča najhitrejšo pot do popolne postave. 50 minutna vadba, ki vključuje vaje iz fitnes studia, kot so počepi, potiski, dvigi in upogibi. Ta vadba nudi krepitev vseh glavnih mišičnih skupin. Vadba je primerna za moške in ženske. Ob odlični glasbi in lastni izbiri obremenitve (teže) dosežete zastavljene vadbene cilje!

Vita cross in Vita pump sta vadbi, v kateri so združeni naravni gibi in energična glasba. Tekom izvajanja si spočijemo duha in okrepimo ter oblikujemo telo.