Zgodba o uspehu

Home / Zgodba o uspehu

Življenje je lepo, če ga živiš!

Naj vam moja življenjska zgodba pomaga živeti življenje v pravem pomenu besede.

Kot osnovnošolka sem bila vedno med najvitkejšimi dekleti v razredu, ko pa so začeli delati „hormončki“ v puberteti, sem se seveda s pomočjo nezdrave „fast food“ močno zredila. Kar naenkrat sem v ogledalu gledala postavo, ki je nisem poznala. Najlepša najstniška leta so se spremenila v mojo nočno moro. Namesto lepih oblačil sem se tlačila v nekaj številk prevelika vrečasta oblačila in se skrivala za štirimi stenami. Najhuje mi je bilo na morju, kjer sem zavidljivo opazovala druga dekleta, ki so se samozavestno sprehajala po plaži, sama pa sem se kuhala v dolgih hlačah in preveliki majici. Kopanje je izgledalo nekako tako: najprej sem odložila hlače, odhitela v vodo do kolen, se na hitro prepričala, da kdo ne bulji vame, nato pa zaplavala. Kot večina sem preizkusila mnogo instant diet, vzdržala nekaj dni, potem pa hop, na stara pota. Vrtela sem se v začaranem krogu, bila sem nezadovoljna – nesrečna uteho pa sem iskala v hrani. Bolj kot sem bila žalostna, bolj sem se redila.

Moje življenje se je spremenilo po rojstvu druge hčerke, ko sem se odločila da bom „živela življenje“. Odločila sem se, da bom s pomočjo Vita Slim terapije, ki se je ravno v tistem času uveljavljala na trgu, spremenila v prvi meri razmišljanje o sebi, kasneje pa tudi prehranjevalne navade. Vita Slim terapija je revolucionarna metoda za izgorevanje maščob na kritičnih delih telesa. Gre za kombinacijo masaže – limfne drenaže in vadbe pod spremenjenimi klimatskimi pogoji. Spremembe sem počasi vpeljevala v svoje življenje in rezultati so bili hitro vidni. Ko sem se pogledala v ogledalo, sem vriskala od veselja. Začela sem se zavedati, da ne gre za čudežno dieto „pojej čim manj“, temveč za uravnoteženo prehrano, predvsem pa redne obroke in gibanje.

Danes se zavedam, da brez preteklosti danes ne bi bila to, kar sem. Danes lahko rečem, da ljubim življenje. Vita Slim terapija mi je, seveda z mojo voljo, spremenila življenje. Ja, srečna sem!

Delo kot Vita Slim terapevtka je postalo moje poslanstvo – pomagati ljudem, ki imajo podobne težave in ne vedo, kako stopiti iz začaranega kroga vsakdana.